2022. gada 9. septembris

Rēzeknes filiāle aicina pieteikties dalībai atbalsta grupā (papildināts 23.09.2022.)

“Centrs MARTA” Rēzeknes filiāle aicina pieteikties dalībai atbalsta jeb pašpalīdzības grupā sievietes, kuras cietušas no vardarbības. Nodarbības plānotas no 28.septembra līdz 14.decembrim klātienē, Rēzeknē vai attālināti, platformā ZOOM.  Nodarbību laikā būs iespēja saprast, kāpēc vardarbība ģimenē ir tik postoša, kā iespējams efektīvi tikt galā ar vardarbības sekām un kā nākotnē sevi pasargāt no vardarbības.

Dalība nodarbībās palīdzēs tikt galā ar vardarbības traumatisko pieredzi, sekmējot pārmaiņas turpmākajā dzīvē. Atbalsta grupa plānota bilingvāli (latviešu un krievu valodā, piemērojoties katras dalībnieces valodas prasmēm). 

PRECIZĒTS! 
Grupas tikšanās notiks klātienē Rēzeknē, Zemnieku ielā 16A, vai attālināti, platformā ZOOM,  trešdienu vakaros, trīs mēnešus (kopā plānotas 12 tikšanās reizes). Dalība atbalsta grupā ir bezmaksas!

Dalībnieču skaits grupā ir ierobežots, tāpēc lūgums pieteikties atbalsta grupai līdz 25.09.2022., aizpildot anketu tiešsaistē ŠEIT vai zvanot pa tālr. +371 25648595 (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00), vai rakstot uz e-pastu rezekne@marta.lv.

Vairāk informācijas: rezekne@marta.lv vai pa tālr. +371 25648595

Grupu nodarbības tiek realizētas projekta “Empowerment of Women in Latvia” ietvaros un sadarbībā ar Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības pārvaldi “Sociālais dienests”


Узнать больше
Мифы о Стамбульской конвенции
Защита интересовНасилие

Мифы о Стамбульской конвенции

...

2023. gada 3. maijs Подробнее
Призываем жертвовать людям Восточной Украины
СОТРУДНИЧЕСТВО ДЛЯ РАЗВИТИЯ

Призываем жертвовать людям Восточной Украины

Мы должны услышать людей Восточной Украины, которые платят страшную цену – мирные жители продолжают оставаться жертвами жестокой войны России. Мы продолжаем предоставлять...

2022. gada 15. novembris Подробнее