2022. gada 2. septembris

Atbalsta grupa Rīgā dzīvojošajām sievietēm (papildināts 22.09.2022)

Centrs MARTA sadarbībā ar Rīgas Sociālo dienestu, no 2022.gada 4.oktobra līdz 20.decembrim nodrošinās klātienē atbalsta jeb pašpalīdzības grupas pakalpojumu vardarbībā cietušām sievietēm, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Rīgā.

Atbalsta grupas mērķis ir uzlabot starppersonu attiecības un dzīves kvalitāti, pilnveidojot personiskās īpašības, apgūstot prasmi atpazīt vardarbību un tās izpausmes ikdienas dzīvē, iegūstot zināšanas un prasmes par pieejamo atbalstu vardarbības gadījumā, kā arī stiprinot sieviešu iekšējos resursus, lai nepieļautu vardarbības atkārtošanos.

PRECIZĒTS! Dalība šajā atbalsta grupā ir pieejama sievietēm, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Rīgas pašvaldībā. Dalība ir bez maksas. Atbalsta grupas nodarbības plānotas reizi nedēļā (kopā 12 nodarbības), otrdienu vakaros, klātienē no plkst. 17.30 līdz 19.30. Plānotais dalībnieču skaits – līdz 10. Nodarbības notiks latviešu valodā, un tās vadīs psiholoģe un sociālā darbiniece. Tiks nodrošināta bērnu pieskatīšana, kā arī parūpēsimies par tējas pauzēm. 

Pieteikšanās pagarināta līdz 30.septembrim, sūtot e-pastu uz liene.celmina@marta.lv.

Jautājumu gadījumā: liene.celmina@marta.lv

 

Lasi vēl
MARTA uzsāk kampaņu #ApturiVardarbību
Interešu aizstāvībaVardarbība

MARTA uzsāk kampaņu #ApturiVardarbību

Šodien, 8. martā, Sieviešu dienā Centrs MARTA sadarbībā ar Lietuvas Cilvēktiesību Centru un Nīderlandes Karalistes vēstniecību uzsāk kampaņu #ApturiVardarbību.Statistika atklāj satraucošu realitāti: saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldi, katra trešā (30,1 %) sieviete attiecībās...

2024. gada 7. marts Lasīt vairāk
Aktīvista Rokasgrāmata
Aktīvo iedzīvotāju fondsInterešu aizstāvībaJaunatnes programmas

Aktīvista Rokasgrāmata

Vai Tev ir vēlme kaut ko mainīt savā kopienā un ārpus tās? Vai vēlies kļūt par aktīvistu, taču nezini, ar ko sākt?Centrs MARTA vēlas Tevi iepazīstināt ar Aktīvista Rokasgrāmatu. Aktīvista Rokasgrāmata ir visaptverošs ceļvedis, kas ir izstrādāts īpaši jauniešiem, kas vēlas iegrimt aktivīsma un...

2024. gada 27. februāris Lasīt vairāk